MAREK GRZEGORZEWSKI - prezes zarządu - zawodowo związany z pomocą społeczną. Wieloletni pracownik Domu Pomocy Społęcznej dla osób niepełnosprawnych intelektualnie w Pakówce, Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Poznaniu, obecnie dyrektor Domu Pomocy Społecznej dla osób w podeszłym wieku, w Poznaniu. Z wykształcenia socjolog, specjalista organizacji pomocy społecznej i pracy socjalnej.

PAWEŁ KLAK - członek zarządu - Od wielu lat związny z leszczyńskim środowiskiem kultury. Organizator wydarzeń kulturalnych: festiwali i koncertów muzycznych. Dziennikarz specjalizujący się w tematyce kultury, edukacji i biznesu. W przeszłości związany z leszczyńskimi mediami ABC i Głosem Wielkopolskim, pracownik Muzeum Okręgowego w Lesznie obecnie przedsiębiorca i społecznik. Z wykształcenia specjalista Public Relations, dziennikarz oraz historyk sztuki.

MACIEJ KLUCZYK - członek zarządu - Od lat związany w swych działaniach ze społecznością lokalną, działający na różnego rodzaju płaszczyznach. Zainteresowania oraz działalność ukierunkował na social media, cywilistykę, a także politykę. Zawodowo związany z pomocą społeczną. Posiada wykształcenie wyższe w zakresie prawa i administracji.

Fundacja strefaPL ul. Średnia 11, 64-100 Leszno,
telefon: 609 601 969, strona internetowa: www.FundacjastrefaPL.pl e-mail: sekretariat@fundacjastrefapl.pl
KRS 0000466115 REGON 302456568 NIP 697 230 89 70
Nr rachunku bankowego: CREDIT AGRICOLE 13 1940 1076 3119 2723 0000 0000